Udførlig forklaring af installation af Themes

Tags:    delphi

Hej,

Jeg er godt i gang med et program, og hvad angår funktioner og andet lir er det blevet ret godt, men jeg kan ikke lide selve designet.

Derfor vil jeg gerne skifte det om til et andet Theme, helst "aluminum". Er der nogle af jer der kan give en udførlig forklaring til hvordan man henter og installerer de fornødne koponenter? Hvis det lykkes får i hele/dele af de 200 UP.

Og lige en sidste ting: Jeg er virkelig noob, så selv det at hente, udpakke og installere filerne kræver en god forklaring, jeg har læst mange artikler om det, men der har altid liiige manglet om fx. man skal udpakke filerne selvom man bruger WinRar (ligesom mig), altså ting som man normalt ikke tager højde for skal også gennemgås, for nu skal det sgu lykkes efter 2 måneders forgæves forsøg! :D

Hilsen Thomas




9 svar postet i denne tråd vises herunder
2 indlæg har modtaget i alt 2 karma
Sorter efter stemmer Sorter efter dato
Det er faktisk vældig let og artiklen om Toolbar2000 her på udvikleren forklare enlig det du har brug for hvis man læser virkelig godt efter og følger artikler til punkt og prikke.

Du har brug for to komponenter. tb2k og tbx.
TBX hentes her:
http://www.g32.org/tbx/index.html
TB2K her:
http://www.jrsoftware.org/tb2kdl.php

Dit theme findes på:
http://www.rmklever.com/delphitbx


Det du skal bemærke når du følger:
http://udvikleren.dk/Article.aspx?tech=2&id=153
er at du installerer komponenterne rigtigt. Bemærk: komponentet skal ikke installeres på samme måde som andre komponenter. Følg artiklen. Det kan ikke være så svært.

Jeg kan ikke forklare det bedre en artiklen :D



Det er fuldstændigt ligegyldigt hvor du pakker dem ud henne, men et sted i Delphi-mappen ville være en god idé. F.eks. C:\\Programmer\\Borland\\Delphi\\tbx
C:\\Programmer\\Borland\\Delphi\\tb2k



Nej, det forstår jeg godt hehe men jeg har altså læst den der artikel... skal vi sige 9.000.000.000 gange? Og hver gang har jeg gjort PRÆCIS (tror jeg da :S) som der stod, og det virker bare stadig ikke?

Problemer:
Kan ikke installere den der package, for install knappen er deaktiveret, jeg tror pakken mangler nogle filer, eller også har jeg en forkert version, jeg mener i hvert fald ikke der står i artiklen hvilken version man skal downloade.

Jeg har godt nok fået et faneblad kaldet "Toolbar2000", men det indeholder ganske få ikoner, og slet ikke alle der der med en lille rød stjerne forneden (se artiklen).

Men jeg kan jo lige prøve at læse den igen, men jeg tror ikke det nytter noget så jeg vil hellere have at en af jer kommer med en meget detaljeret, problemfri forklaring : D



ps. Har også prøvet multiinstall, der får jeg bare en masse kodefejl i mener det er TBX.pas



"Vi starter med at downloade de komponenter vi skal bruge, for at skabe et godt look. Vi skal hente to komponenter ved navn : TB2K og TBX.
TB2K:
http://www.jrsoftware.org/files/site1/tb2k.zip
TBX:
http://www.g32.org/files/tbx/tbx-2_0-beta3.zip
Hent de 2 .zip filer og pak dem ud i *:\\tb2k og *:\\tbx (* betyder din harddisk)."

Allerede her kommer jeg i tvivl: Er det lige meget hvorhenne i harddisken man unzipper filerne eller skal det være i delphi mappen? Eller i en lille uskyldig mappe dybt inde i System32 eller hvad? :)



Jeg har prøvet et pakke dem ud i:

Skrivebordet
Delphi mappen
Roden af C:
Min projekt mappe
Og sikkert flere, jeg ikke kan huske, og hver gang har jeg fået den ene eller den anden fejl. Enten er "Install" knappen disabled, så man ikke kan installere tb2k\\Packages\\tb2kdsgn6.dpk eller hvad den nu hedder, eller også mangler der nogle filer, nogle gange er der også fejl i koden, sååh... Er der ikke nogen der kan give en præcis forklaring? Har virkelig prøvet _alt_



Jeg vil gerne prøve at hjælpe dig. Men jeg har den opfattelse at det at vi skriver det til dig ikke hjælper. Kender tit at man sidder fast i en ting som man ubevist gør forkert.

Vil du interesseret i at jeg hjælper dig igennem fjernsupport eller VNC? I såfald så send mig din mail! (igennem personlig mail, for at undgå spam)


Grunden til at du ikke har de med det røde nede i hjørnet er fordig du har gjord det forkert. TBX er den komponent med det i hjørnet. TB2K er dem du har!
Jeg hved i øvrigt ikke hvordan du sletter komponentet som du har installeret. Det vil jeg nemlig udmidbart gette man skal. Ellers hedder det en formattering :pirat:



Indlæg senest redigeret d. 23.07.2006 14:58 af Bruger #5097
Har sendt dig en besked over udv.dk nu, Shafh :D



Anybody ? 200 up :)



t