Liste over filer på en server?

Tags:    delphi

findes der en kode/komponent der feks. kan lave en liste over filer på en web-server (uden programmet køres fra serveren)????

Mikkel Snitker



3 svar postet i denne tråd vises herunder
1 indlæg har modtaget i alt 3 karma
Sorter efter stemmer Sorter efter dato
Det kan svares med et fedt NEJ....

...og igen så afhænger det af opsætningen af web-serveren. Nogle servere er opsat således, at hvis du henviser til et "bibliotek" i url'en, så får du en liste over filer i HTML-format... den kan selvfølgelig parser for at udlede filnavne mv.

Ex. www.domæne.com/someLib/

MEN har man placeret en "index"-fil (en fil ved navn index.htm, index.html, index.asp, index.php osv - afhænger af opsætningen) i "biblioteket" vil denne side automatisk blive hentet. Andre - og det indebærer størstedelen af web-serverne - vil bare nægte dig adgang såfremt index-filen ikke eksisterer.

...lige en note, med index-fil menes ikke en oversigt over filer, men et html-dokument som kan indeholder alt mellem himmel og jord.



findes der en kode/komponent der feks. kan lave en liste over filer på en web-server (uden programmet køres fra serveren)????

Mikkel Snitker


Nu er jeg ikke den store Delphi ekspert, men jeg er overbevist om at det ikke kan lade sig gøre!
Pga. sikkerheden kan man ikke bare få en liste over alle filer på serveren, de fleste ligger fx admin filer i en mappe der ikke linkes til fra resten af siden (naturligvis er der også noget password-beskytelse).

##################################
#There are only 10 types of people in the world: #
#Those who understand binary ant those who don't#
##################################

# JeZper #





hmm der er faktisk nogen website hvor man kan se mappe indhold men hvem gider at lave et program der kan køre til 1% af webstederne



t